Smažená tlačenka od Ládi Hrušky

Napsal | 15.11.2015

Tlačenka klasický, zabijačkový produkt který zná každý z Vás. Někdo jí má rád a někdo zase ne. Jí se klasicky s chlebem, cibulkou a horčící k pivu. Exnovácký experimentátor Láďa Hruška se rozhodl vyzkoušet něco netradiční a tlačenku osmahl! Dosáhl zajímavého výsledku. Také byste rádi něco takového zkusili? Podívejte se na jeho recept.

Co si připravit na stůl

  • 4 centimetrové plátky tlačenky
  • 2 vejce
  • 1 hrnek hladké mouky
  • 1 hrnek strouhanky
  • 1 hrnek oleje na smažení

Jak budeme postupovat?

Nejdříve doporučujeme obstarat nějakou kvalitní tlačenku přímo od řezníka! Jakmile jí budete mít, tak tlačenku rozkrájejte na plátky, obalte ve vajíčkách, mouce a strouhance. Ná pánvi rozpalce olej a pěkně dozlatova tlačenku opečte.

Rychlé, jednoduché a chutné neříkali jsme to?

Láďa Vaří