Sapho koupelny – Nový katalog 2015/2016

Napsal | 24.2.2016

Hledáte všude možně, čím byste obohatili Vaši koupelnu, věci vyměnili za nové, modernější a nezávadné? Tak zkuste sortiment Sapho koupelny. Seznámíme Vás s novým katalogem na rok 2015/2016 a navedeme Vás na nějaké super novinky s tou nejlepší cenou.

Sapho koupelny

Již od názvu si odvodíte, že se jedná o obchod s koupelnami a jejími komponenty. Rozhodně se jedná o kvalitní a moderní zboží. Firma působí už od roku 1990 až do dnes a dokonce má i své webové stránky sapho-koupelny.cz, kde můžete nakupovat přes e-shop. Působí i v mnoha jiných zemích a to kupříkladu na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a mnoho dalších. Vymýšlí pouze svůj vlastní design koupelnového nábytku, takže se nemusíte obávat, že něco kopírují. Jsou originální a velmi oblíbeným obchodem. My Vám ukážeme proč.

Ukázky z katalogu

Jestliže sháníte nové obklady do koupelen či dlažby, to vše samozřejmě katalog nabízí a zrovna jsme narazili na různé druhy obkladů. Velmi elegantní a jemný vypadá právě druh s názvem Ground R90 Guess Grey. Cena na m² je 1 395 Kč. Je to více peněz, ale zato Vám umožní příjemný vzhled Vaší koupelny. Ke vzhledu pomůže právě i dlažba. Nejlépe asi vypadá dlažba Ground Lux 60 Snow, kdy se cena pohybuje okolo 1 295 Kč/ m². Takováto kombinace Vaši koupelnu zpříjemní a hodně zesvětlí. Variace a vkus má každý jiný, tohle je pouze jedna z možností.

Nový katalog na rok 2016

Nový katalog na rok 2016

 

Koupelna je místo pro relax

Největší roli v koupelně hraje samozřejmě vana či sprchový kout. Pokud se nemůžete rozhodnout, možností je i sprchu a vanu propojit. Co se týče vany, doporučujeme Asymetrickou vanu, která je na straně u odpadu vyboulená. Tudíž je při sprchování více místa pro pohyb. Pouze za cenu 5 990 Kč. K tomu si lehce pořídíte zástěnu, kterou lze sehnat i do 3 000 Kč. Přichází hranatá móda a s ní i umyvadlové baterie.

Tyto baterie vypadají velmi moderně a příjemně. Kupříkladu taková umyvadlová baterie se žlábkem s cenou 2 550 Kč. Obyčejná pouze s hranatou linií je za cenu 1 980 Kč.